Wij zoeken een Leerling constructiebankwerker

Kom jij ons team versterken?

Wat je gaat doen als Leerling constructiebankwerker

Als leerling constructiebankwerker werk je mee in een hecht team. Omdat we gespecialiseerd zijn in maatwerk, is geen dag hetzelfde. Je wordt uitstekend begeleid en maakt kennis met uiteenlopende materialen en technieken. Vrijwel alle bewerkingen, waaronder kanten, lassen, assembleren en verspaning. komen in onze eigen werkplaats aan bod. Natuurlijk krijg je alle ruimte om te werken aan je schoolopdrachten. We maken constructies zoals trappen en bordessen, maar ontwerpen en bouwen ook complete machines en we produceren mono-onderdelen. Zoveel variatie spreekt je aan, vooral ook omdat je op termijn graag als vakvolwassen constructiebankwerker aan de slag wilt gaan.

Met de juiste begeleiding krijg jij het vak echt onder de knie.

Wat breng je voor ons mee?
Wat bieden we je?

Direct solliciteren.

Vul hieronder het sollicitatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Ko, hij kan jou hier alles over vertellen!

Bel naar

0113 - 768 210

Werken & leren

We geven graag ruimte aan aanstormende talenten in de techniek. Wil ij het bij ons gaan maken? We zijn een erkend leerbedrijf en hebben regelmatig bbl-leerlingen in huis, in de richting metaaltechniek en/of engineering.

Onze opleidingsgebieden

10+

Studenten gingen je voor

Werken bij Metaalbewerking JDK

Binnen ons team is er niet alleen gezelligheid, maar werk je ook samen aan afwisselende en uitdagende projecten van onze opdrachtgevers. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je jezelf ontwikkelt in jouw vakgebied. Daarom wordt er veel kennis gedeeld binnen het team en krijg je de mogelijkheid om jouw vaardigheden te ontwikkelen door middel van een opleiding of training.

Ben je enthousiast geworden?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur je motivatie en CV naar info@metaalbewerkingjdk.nl. Heb je voordat je dat doet nog vragen over de functie? Bel dan gerust even met Ko de Koster via 0113 – 768 210. Twijfel je of je het juiste profiel hebt? Neem dan gewoon eens contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Ik heb gesolliciteerd, wat nu?

1.

Wij ontvangen jouw sollicitatie aanvraag

2.

Wij nemen contact met jou op

3.

Je komt kennismaken bij ons op locatie

4.

Is er een match? Dan bespreken we de overeenkomst

5.

Je kunt beginnen aan een leuke uitdaging!