Maak kennis met Metaalbewerking JDK

Ontdek hier alles over ons bedrijf, het team en onze expertise op het gebied van engineering, machinebouw, verspaning, plaatwerk en constructie.

Maatwerk

Wij denken tot in de kleinste details met u mee. Vrijwel niets van wat wij maken, is standaard.

Kwaliteit

Door onze brede kennis en kunde kunnen we veel uiteenlopende werkzaamheden aan.

Flexibiliteit

We schakelen snel en makkelijk tussen kleine en grote projecten.

Snelle levering

Door onze grote voorraad aan uiteenlopende materialen kunnen we snel schakelen.

Over ons

Metaalbewerking JDK startte in 2001 als eenmanszaak. Inmiddels is het bedrijf al ruim twintig jaar actief op het gebied van engineering, machinebouw, verspaning, plaatwerk en constructie. We zijn partner van uiteenlopende bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie, bij agrarische bedrijven en bij bouw gerelateerde activiteiten, veelal in regio Zeeland. Juist doordat onze kennis en kunde zo breed is, kunnen we veel uiteenlopende werkzaamheden aan: van ontwerp tot uitvoering. We gaan graag uitdagingen aan en denken graag met u mee.

Kundig en enthousiast

Naast deze brede expertise, zijn ook onze medewerkers een belangrijk onderdeel van ons succes. Kundig en enthousiast; zo laat ons team zich het best omschrijven. Onze medewerkers hebben een mentaliteit van aanpakken en meedenken. Iedereen heeft een technische opleiding gevolgd en heeft VCA op zak, omdat we ons bewust zijn van de noodzaak om veilig te werken. We zijn flexibel, betrouwbaar, klantvriendelijk en weten dat een snelle service belangrijk is. Om die reden reageren we snel en alert op uw vraag.

Alles in huis

Onze werkplaatsen in Krabbendijke bieden alle ruimte voor de optimale uitvoering van uw opdrachten. Materiaal hebben we volop in voorraad. Vanzelfsprekend dragen we zorg voor een gescheiden verwerking van staal en RVS. Ons uitgebreide machinepark onderhouden we doorlopend, zodat er een hoge leveringszekerheid gegarandeerd wordt.

Onze certificaten / erkenningen

CE-Markering EN 1090-1

Onze staalconstructies voldoen aan de eisen die hieraan gesteld worden.

Erkend leerbedrijf

Wij begeleiden leerlingen en aanstormende talenten in de techniek.

Heeft u een vraag of opmerking over onze dienst?

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 07:00 uur en 17:00 uur.