Wij zoeken een Werkplaatschef

Word jij de belangrijke schakel tussen onze klanten, onze leveranciers en je collega’s in de werkplaats en de afdeling engineering?

Wat je gaat doen als Werkplaatschef

Teamwork, dat spreekt je aan. In functie van werkplaatschef is het jouw taak om de dagelijkse werkzaamheden in te plannen, te coördineren en je begeleidt de constructiebankwerkers. Om die reden hebben de machinebouw en constructie weinig geheimen meer voor je. In deze functie kun je je technische kwaliteiten en persoonlijke competenties verder ontwikkelen en overdragen op je collega’s. Je vindt het bovendien leuk om jonge mensen mee te nemen en te enthousiasmeren voor ons mooie vak.

Wat breng je voor ons mee?
Wat bieden we je?

Direct solliciteren.

Vul hieronder het sollicitatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Ko, hij kan jou hier alles over vertellen!

Bel naar

0113 - 768 210

Werken bij Metaalbewerking JDK

Binnen ons enthousiaste team werk je aan gevarieerde en uitdagende projecten voor onze klanten. Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling en delen daarom veel kennis binnen het team. Zo krijg je bijvoorbeeld de gelegenheid om je vaardigheden te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen.
Ben je enthousiast geworden?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur je motivatie en CV naar info@metaalbewerkingjdk.nl. Heb je voordat je dat doet nog vragen over de functie? Bel dan gerust even met Ko de Koster via 0113 – 768 210. Twijfel je of je het juiste profiel hebt? Neem dan gewoon eens contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Ik heb gesolliciteerd, wat nu?

1.

Wij ontvangen jouw sollicitatie aanvraag

2.

Wij nemen contact met jou op

3.

Je komt kennismaken bij ons op locatie

4.

Is er een match? Dan bespreken we de overeenkomst

5.

Je kunt beginnen aan een leuke uitdaging!