Een ijzersterke partner op het gebied van verspaning

Verspaning.

Metaalbewerking JDK heeft een professionele afdeling verspaning. We zijn u graag van dienst, zowel bij enkelstuks als bij (grote) series. Wij hebben een grote hoeveelheid stafmateriaal op voorraad, waaronder staal, RVS, kunststof en brons en een plaatvoorraad tot 200mm dikte. Zodoende kunnen we snel reageren en u bij onverhoopte storingen snel verder helpen. Natuurlijk kunnen wij meedenken bij het ontwikkelen van uw product.

CNC en conventioneel verspanen

Voor onze verspaningswerkzaamheden beschikken wij over een modern en geavanceerd machinepark. Met deze machines hebben we voldoende capaciteit om snel en efficiënt enkelstuks en kleine tot grote series te produceren. Zo hebben we enkele CNC-gestuurde draai- en freesmachines in huis, die we kunnen programmeren met onze CAD/CAM-software (EDGECAM). Daarnaast kunnen we ook conventioneel verspanen. Ook zijn onze CNC-draaibanken uitgerust met aangedreven gereedschappen.

Capaciteit

Draaiwerkstukken bewerken we tot Ø660 mm en een lengte van 3000 mm. Freeswerkstukken kunnen we verwerken tot een maximaal oppervlak van 3000 mm x 700 mm en een hoogte van 400 mm.

Kennis en precisie

Verspaning vraagt om kennis en precisie. Of het nu gaat om precisie-, maat- en revisiewerk, met ons vakkundige team kunnen wij snel werken, hoogwaardige producten maken en snel schakelen tussen producten.

Heeft u een vraag of opmerking voor onze verspaningsafdeling?

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 07:00 uur en 17:00 uur.