Een ijzersterke partner op het gebied van plaatwerk

Plaatwerk.

Met onze vakkennis en ons geavanceerde machinepark verzorgen wij plaatwerk van de hoogste kwaliteit. We snijden zowel enkel stuks als grotere series met een tolerantie tot op tienden van millimeters. Niet voor niets is Metaalbewerking JDK gespecialiseerd in het leveren van maatwerk. Vrijwel alle plaatbewerkingen, waaronder snijden, kanten, lassen, assembleren en verspaning voeren wij in onze eigen werkplaats uit. Hierdoor zijn wij in staat om uw producten exact naar uw wensen af te werken. Ook bij spoed-snijwerk kunnen we u snel van dienst zijn.

Platen tot een maximale grootte van 4×2 meter

Op onze plaatwerkafdeling kunnen wij platen snijden, knippen en zetten. Hiervoor maken wij gebruik van een Resato waterstraalsnijmachine voor platen van maximaal 4000×2000 tot 200mm(!) dik. Deze waterstraalsnijmachine kan voor uiteenlopende materialen worden gebruikt. Verder beschikken wij over een CNC-gestuurde kantbank met een drukkracht van 200 ton voor platen tot 4000mm lang en een guillotine-schaar.

Grote voorraad, korte levertijden

Wij hebben een grote hoeveelheid plaatmateriaal op voorraad, waaronder staal, RVS, sendzimir, kunststof en aluminium (traan)platen. Om die reden kunnen we snel en flexibel schakelen en direct inspelen op eventuele (spoed)reparaties. Daar komt bij dat onze medewerkers specialisten in plaatwerk zijn. Ze beheersen ook de fijnste kneepjes van de metaalbewerking.

Heeft u een vraag of opmerking voor onze plaatwerkafdeling?

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 07:00 uur en 17:00 uur.