Een ijzersterke partner op het gebied van machinebouw

Machinebouw.

Ervaring met het bouwen van klant specifieke machines hebben we bij Metaalbewerking JDK volop, zowel in staal als RVS. De drie belangrijkste kernwaarden zijn: eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid. We komen graag bij u langs om uw vraag te bespreken en de situatie in te meten, waarna onze engineeringsafdeling een passende oplossing voor u bedenkt. Heeft u zelf een uitgewerkt tekeningpakket? Dan gaan we natuurlijk graag daarmee aan de slag. Indien nodig of gewenst werken wij nauw samen met elektrotechnische partijen. Graag blijven wij ook dan uw vertrouwde aanspreekpunt.

Produceren en assembleren in eigen huis

Het produceren van de verschillende onderdelen en het lassen en samenstellen van de machines doen onze vakmensen in onze eigen ruime werkplaats. Deze werkplaats is bovendien zo ingericht dat we staal en RVS gescheiden kunnen verwerken. Met deze werkwijze kunt u vertrouwen op maatwerk van bedrijfszekere en kwalitatief hoogwaardige machines, korte doorlooptijden en levering en installatie volgens afspraak.

Uiteenlopende machines

De machines die wij bouwen vinden hun weg naar onder andere de voedingsmiddelenindustrie en agrarische bedrijven. Naast nieuwe machines zijn wij ook sterk in het ontwikkelen en bouwen van pasklare aanpassingen of uitbreidingen op bestaande machines. Verder besteden we veel aandacht aan nazorg. Eventuele aanpassingen na de ingebruikname zijn vanzelfsprekend altijd mogelijk.

Heeft u een vraag of opmerking voor onze engineeringsafdeling?

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 07:00 uur en 17:00 uur.