Een ijzersterke partner op het gebied van engineering

Engineering.

De engineers van Metaalbewerking JDK werken graag actief mee aan de klant specifieke ontwikkeling van nieuwe en de verbetering van bestaande machines en productielijnen. Eén van onze expertises is ook het beheer van de fabriekslay-out. Naast onze eigen creativiteit en deskundigheid, maken wij daarbij gebruik van moderne CAD software (SolidWorks) voor het berekenen, modelleren en tekenen van elke maatwerkoplossing.

Eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij kijken naar het juiste technische ontwerp, de materiaalkeuze en productiemethode en denken tot in de kleinste details met u mee. Eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij hoog in het vaandel. Zo hebben wij al de meeste uiteenlopende machines op maat ontworpen, gefabriceerd en geïnstalleerd. Daarbij kunt u denken aan afvulmachines, transportoplossingen zoals transportbanden en vijzels, rollensorteerders, containervulmachines en buffersystemen voor boven multihead-wegers, maar ook aan bordessen of trappen.

Van globaal tot gedetailleerd

Wij ontwerpen van lay-outniveau tot in de kleine details. Ook dragen wij zorg voor de CE-tekeningen en de gebruikershandleiding.

Heeft u een vraag of opmerking voor onze engineeringsafdeling?

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 07:00 uur en 17:00 uur.