Een ijzersterke partner op het gebied van constructie

Constructie.

Op het gebied van constructie kan Metaalbewerking JDK veel voor u betekenen. Onze kracht is de optelsom van een ruime werkplaats, gecertificeerde lassers en een grote voorraad stafmateriaal, waardoor we een snelle levertijd kunnen garanderen. Of het nu gaat om staal of RVS, wij hebben de juiste kennis en ervaring in huis om kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren. Zodoende zijn wij graag uw partner voor de constructie van onder andere (vlucht)trappen, frames en bordessen.

CE-markering volgens EN 1090-1

De constructies die de werkplaats van Metaalbewerking JDK verlaten zijn altijd het resultaat van maatwerk. De CE-markering volgens EN 1090-1 verklaart dat wij aan alle constructieve eisen voldoen, zoals wordt aangegeven in bestekken, constructieberekeningen en –tekeningen.

Vakkundig en veilig

We besteden veel aandacht aan kennis en veiligheid. Onze medewerkers hebben allemaal een technische opleiding gevolgd, en zijn in het bezit van een VCA-diploma. Kenmerkend voor onze manier van werken? We gaan graag technische uitdagingen aan en stoppen pas als u tevreden bent met de oplossing die we samen met u bedacht hebben.

Heeft u een vraag of opmerking voor onze constructieafdeling?

Wij zijn iedere werkdag bereikbaar tussen 07:00 uur en 17:00 uur.