Wij zoeken een Engineer Werktuigbouwkunde

Ben je engineer WTB en hou je van afwisselende projecten en diverse opdrachtgevers?

Wat je gaat doen als Engineer werktuigbouwkunde

Als engineer WTB werk je aan uiteenlopende projecten. Je ontwerpt en ontwikkelt machines en productielijnen in met name de food-industrie. Van technische uitdagingen ben je niet bang. Sterker nog, daar leef je van op. Bij ons kun je jezelf volop ontwikkelen en kun je ook anderen helpen om vooruit te komen in dit mooie vak. De dynamiek van teamwork spreekt je aan, evenals de afwisseling van de werkzaamheden binnen een groeiend technisch bedrijf.

Wat breng je voor ons mee?
Wat bieden we je?

Direct solliciteren.

Vul hieronder het sollicitatieformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij reageren binnen 2 werkdagen.

Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Ko, hij kan jou hier alles over vertellen!

Bel naar

0113 - 768 210

Werken bij Metaalbewerking JDK

Binnen ons gezellige team werk je aan uitdagende en afwisselende projecten van onze opdrachtgevers. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je verder komt in jouw vakgebied. Daarom wordt er veel kennis gedeeld binnen het team en krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met een opleiding of training.

Ben je enthousiast geworden?

Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur je motivatie en CV naar info@metaalbewerkingjdk.nl. Heb je voordat je dat doet nog vragen over de functie? Bel dan gerust even met Ko de Koster via 0113 – 768 210. Twijfel je of je het juiste profiel hebt? Neem dan gewoon eens contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Ik heb gesolliciteerd, wat nu?

1.

Wij ontvangen jouw sollicitatie aanvraag

2.

Wij nemen contact met jou op

3.

Je komt kennismaken bij ons op locatie

4.

Is er een match? Dan bespreken we de overeenkomst

5.

Je kunt beginnen aan een leuke uitdaging!